LEVERING

Welk type levering kiest u?
U krijgt bij ons niet alleen uitgelezen producten en een kwaliteitsgarantie: u kiest bij Flagrant Délices ook hoe u uw producten wil ontvangen. Van dinsdag tot vrijdag heeft u de keuze tussen een levering aan huis of een afhaling in onze keuken. U heeft het voor het zeggen!

Opgelet: heeft u uw levering nodig tijdens het weekend? Dan moet u uw bestelling op zijn laatst plaatsen op vrijdag, voor 12 uur's middags, en dit ongeacht de gekozen leveringsmethode.

Zondag en maandag blazen we uit! Daarom leveren we op deze dagen niet en kunt u op deze dagen ook geen producten afhalen in de keuken.

Afhaling in het atelier
Iedere bestelling die u plaatst op onze site voor 12 uur's middags is beschikbaar op afspraak vanaf de volgende ochtend in onze keuken, tussen 8 en 19 uur.

Levering aan huis
Iedere bestelling die u plaatst op onze site voor 12 uur's middags kan geleverd worden bij u thuis vanaf de volgende ochtend.

Geef hier uw postcode in om te weten of wij leveren in uw gemeente en tegen welke prijs:

 >
Woont u buiten onze leveringszones!
Staat uw gemeente niet op de lijst? Stuur ons een mailtje of bel ons op het nummer 02/345 03 14. We zoeken graag samen met u naar een oplossing!
LEVERING

Online bestellen: uw voordelen

  • Wil u uzelf verwennen en heeft u zin in iets lekkers? Aarzel niet en maak uw keuze. U kunt snel en makkelijk bestellen, dag en nacht, waar u ook bent. We zijn er 24 uur op 24 en 7 dagen op 7!
  • Onze online boetiek gebruikt de betaaloplossing Ogone, erkend door de voornaamste spelers uit de bankwereld. U kunt dus in alle veiligheid bestellen met respect voor uw privacy.
  • We leveren aan uw deur, wanneer het u best uitkomt. U hoeft zich dus niet te verplaatsen of in de rij staan.
  • Onze producten zijn zo verpakt dat we ze kunnen vervoeren zonder de koudeketen te doorbreken.
  • U bent rechtstreeks in contact met ons, zonder tussenpersonen. En dus ook zonder extra kosten.
  • We kunnen u regelmatig op de hoogte houden van onze activiteiten, promoties, speciale acties…

Gebruiksgemak, besparing, flexibiliteit: online bestellen heeft niets dan voordelen!

Topsmaken van topkwaliteit ,,

ER WAS EENS…

...van traditionele bewaringsmethoden zoals het roken, drogen of pekelen ,,

Het is het verhaal van een dertig jaar oude vriendschap tussen twee vrienden aan de universiteit die samen een passie delen. Nadat hij zijn computerbedrijf in 2014 verkocht had, kon Michael Hendeles één van zijn dromen waarmaken: de uitwerking van een recept voor pastrami dat zijn naam waard is. Hij kocht een kleine rokerij en begon tests uit te voeren bij hem thuis. Na enkele mislukte pogingen slaagt hij met de hulp van Philippe Heuse, die zich bij hem aansloot, erin om een pastrami als in New York te produceren. Wie rokerij zegt, zegt gerookte zalm...Naar aanleiding van de eindejaars-feesten werken ze een recept uit voor zalm naar hun smaak , namelijk niet te gezouten en niet te gerookt. Tegelijkertijd produceren ze een foie gras mi-cuit au torchon voor hun vrienden. Geleidelijk beslissen ze om er hun beroep van te maken en ze creëren Flagrant Délices, een Atelier dat op heden een gamma producten aanbiedt met als gemeenschappelijk kenmerk de toepassing van traditionele bewaringsmethoden zoals het roken, drogen of pekelen. Zij blijven creatiçef nieuwe recepten uitwerken op basis van hoogstaande grondstoffen, bij voorkeur van Belgische oorsprong. Eveneens geven ze de voorkeur eraan om geen kleurstoffen of kunstmatige bewaarmiddelen te gebruiken. Flagrant Délices heeft op heden een partnerschap ontwikkeld met de Onderneming voor Aangepast werk Village n°1 (een onderneming die gehandicapten tewerkstelt) in Woutersbrakel. Deze stelt een team van ambachtslieden-werknemers en een keukenateliers conform de normen van het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) ter beschikking. Philippe volgt te productie in Village n°1 op en zo worden zijn sociale en maatschappelijke waarden voortgezet. Het cliënteel van Flagrant Délices is te vinden in de distributie, op markten met streekproducten, in warenhuizen met streekproducten en in talrijke delicatessenzaken.

Op “eterdaad” betrapt!

OORSPRONG EN ORIGINALITEIT

Dank zij de uitwerking van nieuwe recepten, met blijvende aandacht voor kwaliteit, originaliteit en authenticiteit, zal het gamma van flagrant Délices blijven groeien. ,,

Onze “delicatessen” worden door ons op artisanale wijze bereid in ons atelier, zonder toevoeging van bewaarmiddelen of kleurstoffen.

Bij ons staan kwaliteit en smaak centraal en daarom werken we met technieken die tijd en zorg vergen. Zo krijgt onze zalm een echte zouting, en niet slechts een pekelinjectie.

Onze producten worden bereid op basis van hoogstaande grondstoffen. Wij kennen de oorsprong ervan en kunnen daarom de kwaliteit ervan garanderen. De traceerbaarheid wordt permanent gewaarborgd en de verwachtingen inzake duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid worden gerespecteerd.

De variëteit van de... flagrante delicatessen die wij aanbieden is uniek in België. Zo hebben wij een pastrami en een jerky van uitzonderlijke kwaliteit die uiterst zeldzaam is in onze regio.

Dank zij de uitwerking van nieuwe recepten, met blijvende aandacht voor kwaliteit, originaliteit en authenticiteit, zal het gamma van flagrant Délices blijven groeien.

Waar vindt U onze producten?

U kiest zelf hoe u op Eterdaad wil worden betrapt...

Meegezogen door een klik, in de voetsporen van uw verlangens, voor een speciale gebeurtenis, om uw vrienden te verrassen of om eenvoudigweg te smullen uit het vuistje: er zijn duizend-en-één redenen om uzelf te trakteren op Flagrants Délices.

Nu ja, duizend-en-één is misschien wat overdreven. Het zijn er eerder vijf, en dat is al heel wat!

CONTACTGEGEVENS

Gegevens

Comme il Food! BVBA

BTW BE0536.675.561HR 01 778.476

Hoofdzetel en keuken:
Henri Van Zuylenstraat, 92
1180 Brussel

Keuken:
Village N1, Avenue Reine Astrid, 1, 1440 Wauthier-Braine
Tel: 02/345 03 14
info@flagrantsdelices.be
Toegangsplan

Inschrijving nieuwsbrief
Stel ons uw vraag